Till startsidan

House L

Update of a former summer house.

Skredsvik building 9

New command quarters for the Swedish Marine Forces in Skredsvik.

Skredsvik building 1

Restoration of an old villa to a new command quarters.

Truck building

An industrial building for trucks in different sizes, with a glass wall fascing the street and an entrance in bright red.

Standard house

A study for a single family home, to be made in concrete.

Bøler Church

A church green that is actually white, surrounded by high trees and a wooden church with a grass-covered roof.

Visitor centre in Lund

White concrete, wood and big windows with great views of the Lund Cathedral. Linnstudio competed for the new Visitor Centre.

Frihamnen Passage

ACT NOW   Proposal for a walking path straight across Frihamnen, allowing Göteborg to take control of this central area without waiting for the RiverCity plans to materialize.

Volvo Cars main entrance

VOLVO TORSLANDA   Proposal for a modest renovation of the main entrance of Volvo Cars Corporation, in the building that was awarded the local Architecture Prize in 1967.

Redevelopment in central Göteborg

HEDEN   A proposed addition and redesign of an older building at Heden in Göteborg.

Piazza Cappella

KAPELLPLATSEN   Partnering with Tvåtumfyra, Linnstudio has designed a proposal for the neglected Kapellplatsen in central Göteborg. A new building is placed towards Aschebergsgatan, creating a new, attractive public space.

Production facilities for Tvåtumfyra

TVÅTUMFYRA   Behind solid planks painted in traditional red and black distemper paint, Tvåtumfyra Building Company has moved in and is now in operation.

Asplund library competition

ASPLUND   A sloping park and three white pavilions were the main components when Linnstudio entered Sweden's biggest architectural competition ever – the extension of Gunnar Asplund's Stockholm City Library.

Affordable rented flats

MÖLNLYCKE   What is the solution to the challenge of a future, affordable living? Partnering with Askungen Förvaltning and LTCON, Linnstudio entered a competition on this in Mölnlycke outside Göteborg.

Military restaurant

SKREDSVIK   This wooden building is a sketch for a new military restaurant on the Swedish west coast.

High-rise competition in Stockholm

SERGELS TORN   En smal byggnad med glasade fasader i en ram av vit betong var LInnstudios bidrag till den allmänna tävlingen om ett höghus på Sergels torg. Förslaget belönades med ett inköp.