Till startsidan

Villa L

Uppdatering av före detta sommarstuga.

Skredsvik byggnad 9

En ny befälsförläggning för Marinen, i Skredsvik.

Skredsvik byggnad 1

Ombyggnad och renovering av den s k Stora Villan i Skredsvik, till befälsförläggning.

Truckhall

En industribyggnad för truckar, med ett stort fönsterparti mot gatan och ett klarrött ingångsparti.

Typhus

En skiss för ett enplanshus, med ytterväggar i betong.

Bøler kirke

En kyrkbacke i vitt grus, omgiven av höga träd och en träkyrka med gräs på taket.

Besökscenter i Lund

Vit betong, trä och stora fönster med utsikt över Lundadomen. Linnstudio tävlade om det nya besökscentret.

Frihamnspassagen

BÖRJA NU   Idéförslag för en gång- och cykelförbindelse tvärs över Frihamnen som låter Göteborg ta området i besittning utan att behöva vänta på planerna för Centrala Älvstaden.

Volvo PV huvudentré

VOLVO TORSLANDA   Förslag för en diskret upprustning av Volvo Personvagnars huvudentré, som ryms i den byggnad som som fick 1967 års utmärkelse från Per och Alma Olssons fond.

Fastighetsutveckling vid Heden

HEDEN   Förslag för en om- och tillbyggnad av en äldre fastighet vid Heden i Göteborg, till centrala lägenheter med hög servicegrad.

Piazza Cappella

KAPELLPLATSEN   Tillsammans med Tvåtumfyra har Linnstudio tagit fram ett förslag för utveckling av den försummade Kapellplatsen i centrala Göteborg. En ny byggnad placeras på den yttersta fjärdedelen av platsen.

Tvåtumfyra

MÖLNLYCKE   Bakom rejäla fasadplankor målade med Falu röd- och svartfärg, har nu Tvåtumfyra Byggnadsaktiebolag flyttat in i nya, ljusa lokaler och kommit igång med produktionen.

Stockholms stadsbibliotek

ASPLUND-TÄVLINGEN   En parksluttning med tre vita paviljonger. Det var kontorets förslag i Sveriges största arkitekttävling genom tiderna.

Billiga hyresrätter

MARKANVISNINGSTÄVLING I MÖLNLYCKE   Hur ska den svårlösta ekvationen med billiga bostäder lösas? I samarbete med Askungen Förvaltning och LTCON har Linnstudio tävlat kring denna fråga i Mölnlycke.

Militärrestaurang

SKREDSVIK   Ett stort panoramafönster inramat av en stram trälåda bestruken med järnvitriol. Det var grundidén i det förslag för ny restaurang vid Gullmarsfjorden som Försvarmakten beställde av Linnstudio.

Sergels torn

HÖGHUSTÄVLING PÅ NORRMALM   En smal byggnad med glasade fasader i en ram av vit betong var LInnstudios bidrag till den allmänna tävlingen om ett höghus på Sergels torg. Förslaget belönades med ett inköp.